Boka teoriprov - Massor med information om att boka teoriprov för körkort
Boka Teoriprov i Umeå

Boka Teoriprov i Umeå

Det finns tillsammans 8 trafikskolor där du kan boka teoriprov i Umeå där flera av dessa körskolor har läng erfarenhet av att lära ut körteori och många körskoleelever har lyckats bra med teoriproven. Ofta kan det vara svårt att klara av teoriprovet och ofta beror det på att man bokat in provet lite för tidigt. Därför är det bra att ta hjälp av någon av trafikskolorna i Umeå innan teoriprovet bokas eftersom de vet på vilken nivå man ska ligga för att klara av provet.

Ifall du känner någon som redan tagit körkort och kan ge tips på en bra och trevlig körskola som kan hjälpa dig med att boka teoriprovet är det alltid bra. Information, betyg och rekommendation om de trafikskolorna i Umeå kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det i Västerbotten och i Umeå finns många trafikskolor där du kan ta körlektioner eller får hjälp med att boka teoriprov kan det vara bra att kolla upp dem på nätet beträffande pris och längd på lektionerna. När du kontaktar någon körskola för att få hjälp med teorilektioner och teoriprov är det bra ifall du har läst Körkortsboken och har fått en del trafikkunskaper och frågor. Bra info kan du få om körkortsteori och att boka in teoriprovet genom att kolla på trafikskolornas webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med en bra och kunnig trafikskola i Umeå, som hjälpa dig med att klara teoriprovet de bokar in, är att välja någon av körskolorna nedan:


Tips på bra trafikskolor att boka teoriprov via i Umeå

Körkort Så Klart i Umeå AB

Västra Esplanaden 7

903 25 Umeå

AB Forsbergs Trafikskola i Umeå

Västra Norrlandsgatan 7

903 27 Umeå

Centrala Trafikskolan i Umeå AB

Västra Esplanaden 19

903 25 Umeå


Boka in teoriprovet i Umeå

Nya Umeå-Vännäs Trafikskola

Västra Kyrkogatan 8A

903 29 Umeå

Björkstadens Trafikskola

Axtorpsvägen 5A

903 37 Umeå

Grönlunds Yrkesutbildningar AB

Umestan Företagspark

903 47 Umeå

Dragonens-trafikskola

Stöcke 317

905 81 Umeå


Ännu flera körskolor i Umeå

Bil & Båge

Kungsgatan 15

903 21 Umeå