Boka teoriprov - Massor med information om att boka teoriprov för körkort
Boka Teoriprov i Uppsala

Boka Teoriprov i Uppsala

Det finns tillsammans 8 trafikskolor där du kan boka teoriprov i Uppsala där flera av dessa körskolor har läng erfarenhet av att lära ut körteori och många körskoleelever har lyckats bra med teoriproven. Ofta kan det vara svårt att klara av teoriprovet och ofta beror det på att man bokat in provet lite för tidigt. Därför är det bra att ta hjälp av någon av trafikskolorna i Uppsala innan teoriprovet bokas eftersom de vet på vilken nivå man ska ligga för att klara av provet.

Ifall du känner någon som redan tagit körkort och kan ge tips på en bra och trevlig körskola som kan hjälpa dig med att boka teoriprovet är det alltid bra. Information, betyg och rekommendation om de trafikskolorna i Uppsala kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det i Uppland och i Uppsala finns många trafikskolor där du kan ta körlektioner eller får hjälp med att boka teoriprov kan det vara bra att kolla upp dem på nätet beträffande pris och längd på lektionerna. När du kontaktar någon körskola för att få hjälp med teorilektioner och teoriprov är det bra ifall du har läst Körkortsboken och har fått en del trafikkunskaper och frågor. Bra info kan du få om körkortsteori och att boka in teoriprovet genom att kolla på trafikskolornas webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med en bra och kunnig trafikskola i Uppsala, som hjälpa dig med att klara teoriprovet de bokar in, är att välja någon av körskolorna nedan:


Tips på bra trafikskolor att boka teoriprov via i Uppsala

Trafikkompetens Ikjj AB

Seminariegatan 33B

752 28 Uppsala

ABC Trafikskola AB

Vaksalagatan 20

753 20 Uppsala

Sivia Trafikskola AB

Roslagsgatan 2

753 27 Uppsala


Boka in teoriprovet i Uppsala

Grönlunds Yrkesutbildningar AB

Verkstadsgatan 10

753 23 Uppsala

Uppsala Trafikskola

Bergsbrunnagatan 28

753 23 Uppsala

Nybrons Trafikskola AB

Västra Ågatan 16

753 09 Uppsala

Anderssons Trafikskola

Klostergatan 13

753 21 Uppsala


Ännu flera körskolor i Uppsala

Nordlanders Trafikskola AB

Dragarbrunnsgatan 53

753 20 Uppsala